Història


Vilasalut neix d’una vocació, d’un compromís. Feia temps que pensàvem en iniciar algun centre mèdic a Vilassar de Dalt, ja que no n’hi havia cap. La gent del poble s’havia de desplaçar a altres poblacions per poder consultar els professionals sanitaris. Per fi, després d’uns quants anys d’intenció, va arribar el fet; vam trobar un local al mig del poble, ben comunicat, amb zones d’aparcament pròximes i accessibilitat per a tothom.
Gràcies a l’ajuda i empenta de familiars i amics vàrem iniciar un projecte d’on va sortir VILASALUT C.M.

El centre neix de la voluntat d’anar més enllà, de tractar la salut com un tot. El Centre neix, doncs, de la il·lusió de formar un equip on cadascú sigui el millor en el seu camp, on poder diversificar opinions sobre la mateixa malaltia i d’on surtin tractaments diferents per acabar amb el més adient, segons cada persona.

Tot va començar amb una consulta de podologia i d’infermeria, que poc a poc, va esdevenir en un centre mèdic per poder tractar la salut-malaltia en tota la seva globalitat. A partir del 2018 el centre s’ha reformat i actualitzat a les demandes dels últims temps per enfocar-se a la Salut, el Benestar i a les Teràpies Naturals, sense deixar de banda, la seva essència de Podologia.

La intenció és esdevenir el Centre de la vostra salut, el centre del poble; el Centre de Salut de Vilassar de Dalt.